Tycoonez.com:munity
Největší česko-slovenská tycoon komunita na internetu i mimo něj
Právě je úte zář 07, 2010 00:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Hledat:
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: ned črc 25, 2010 11:04
Předmět příspěvku: Alternatívny ČS Cargo set 
Nováček

Ahoj, tak jsem s tím setem začal hrát a je to opravdu úplně perfektní. Sice mi malé vagonky z DBsetXL zpočátku trochu chybí, ale zas je tam velká cisterna :) No, ale proč píši. Nemám do čeho nakládat pivo a jídlo :(, naučit to Gags by bylo fajn. Kdyby cisterna uměla i zboží tak by to nebylo úplně špatný a plošiňák by mohl umět něco jako "zboží-prkna" protože z pily vozit traktory nevypadá úplně nejlíp :) Tohle je takových pár věcí na co jsem si vzpomenul, ale i přes to to je dobře hratelný :)

Jo ještě jsem si vzpomenul na jednu věc, přejezdy jsem měl takové pěkné "německo/české" se závorama a po vypnutí DBsetu se mi z nich staly taková podivná blikátka. Asi to bude originál ze hry, který už jsem pěkně dlouho neviděl :D

EDIT: vzpomněl jsem jsi na ještě jednu věc, není v čem vozit ryby...

PříspěvekNapsal: ned črc 25, 2010 17:21
Předmět příspěvku: Re: Alternatívny ČS Cargo set 
Pokročilý

Tie prejazdy: skus dat k roadsetu parameter 1 alebo 2 neveim presne malo by to opravit. Inak aj som dakedy nosil ryby vo vagonoch prvej triedy :D zlaty americky zeleznicny set

Alaskan Malamute owner

PříspěvekNapsal: ned črc 25, 2010 19:14
Nováček

Tam bude takovej menší problém, že roadset nepoužívám, ty původní silnice jsou prostě nejlepší... a když k tomu byly přejezdy od DBsetu tak to bylo luxusní.

PříspěvekNapsal: ned črc 25, 2010 19:19
Nadšenec

tak si hoď DBSet dohromady s CS Cargo setem a používej jen to, co xceš :) .

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 11:03
Nováček

Tepo99 píše:
tak si hoď DBSet dohromady s CS Cargo setem a používej jen to, co xceš :) .

perfektni, to me opravdu nenapadlo! ;)

A ted vazne. Do ted jsem hral s DBsetem preplaclym CSDsetem jenze tomu se nektera vozidla prekryvaji i s vagomama, takze tam chybi treba velka cisterna a dalsi luxusne vypadajci vozy od Bluncka, ale bylo to hratelny, vse slo vozit. Kdyz jsem tam, ale priplacnul tenhle set tak mi zmizely maly vagonky, ktery jsou do zacatku fajn, ale kdyz misto toho mam ceskou Resku a hlavne Zetku, tak je to lepsi :) Po zacatku hry jsem ovsem zjistil, ze se nejak rozbylo co jde do jakych vozu nakladat. Musel jsem teda DBset vypnout a ted mi kvuli tomu chybi nejake sipaky na obili a klidne i uhli a hlavne ty pekne prejezdy. Jo a nemam jeste pritom cim vozit jidlo, ryby a pivo coz uz jsou docela dlouho taky zakladni komodity v ttdpatch... :(

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 11:20
Nadšenec

Musíš si v pokročilých nastaveních zapnout "více setů s vozildy vedle sebe", nebo tak nějak to je.

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 13:53
Nováček

Tepo99 píše:
Musíš si v pokročilých nastaveních zapnout "více setů s vozildy vedle sebe", nebo tak nějak to je.

No tak to se teď zeptám trochu jako natvrdlej "a kde to najdu?" Nějak vůbec nevim kde hledat něco jako "pokročilá nastavení". Ve hře nic není a ttdpach.cfg mám taky docela prolezlej a nevšiml jsem si toho tam nikde. Není to náhodou jen na OTTD? Já se totiž držím TTpache a nějak se mi pořád nechce přejít...

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 14:10
Moderátor OTTD

Jsem to přesunul, protože tyhle dotazy s vývojem nesouvisí, tedy tam nemají co dělat ;)

Tepo99 tě opravdu odkazuje do OTTD, kde to jde, což by taky mohl být důvod konečně ten patch pustit a přejít 8-) Na OTTD si zvykneš velice rychle :)

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 18:17
Nadšenec

No jo :D . Já už taky na patch zapomínám :D . Na open si zvykneš, jestli chceš pomoci se zprovozněním, napiš ;) .

PříspěvekNapsal: čtv črc 29, 2010 19:28
Grafik

Werkie píše:
... Po zacatku hry jsem ovsem zjistil, ze se nejak rozbylo co jde do jakych vozu nakladat. Musel jsem teda DBset vypnout... :(

Netestoval som, ako sa znáša DBset a alt. ČS Cargoset, ale toto je divné. Nie som si vedomý, že by som kódoval tie vagóny alt. setu nejak neštandardne, takže by nemali ovplyvňovať chovanie iných vagónov (akurát je tam použitá cargo translation table, čo by malo byť bez problémov). Ako sa presne prejavuje tento bug? Nepamätám si, či sú dodatočné suroviny (ryby, pivo...) prenosné v kmeňovom DBsete, ale ak nie sú - rozhadzuje to náklady vagónov aj pokiaľ sa použije DBset, ktorý vie prevážať iba pôvodné TTDx náklady? Taktiež poprosím verziu DBsetu a konfiguračné súbory (grafika aj nastavenia TTDP).

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina